Over ons

Phildar by elliZe is veel meer dan alleen een wolwinkel - naast een zeer uitgebreid assortiment aan wol en brei accessoires van de merken PHILDAR en KATIA, bieden wij ook comfortabele en betaalbare kleding aan van o.a. de merken YEST, TOP SECRET, CLAIRE DE LUNE, NED, TERRA di SIENNA, ELVIRA, C'EST BEAU LA VIE enz., de meeste merken zijn te verkrijgen in maten 36 tem 48, maar sinds 2022 zijn we uitgebreid met maatjes 34 te verkrijgen bij 3 verschillende vaste merken in onze winkel. Om jullie outfits compleet te maken, vind je ook de bijpassende accessoires terug zoals juwelen, sjaals en riemen. Alles onder het moto iedereen mag schitteren en daar helpen wij u als team heel graag mee verder!

 

Mijn naam is Elly en ik heb de stap gewaagd om begin 2019 PHILDAR te Beerse over te nemen. Ik had meer dan 20 jaar ervaring in klantenbinding in uiteenlopende functies binnen internationale firma's. Tijdens deze jaren heb ik mijn ervaring opgebouwd om klanten met de nodige zorg te behandelen en steeds tot een oplossing te komen die voor iedereen haalbaar is, een tevreden klant is uiteraard goud waard ;)

Naast deze commerciële en administratieve jobs, heb ik ook een 10-tal jaar actief geweest in homeparty's als bijberoep. Hier heb ik dan weer heel wat ervaring opgedaan in persoonlijke verkoop van kleding en accessoires.

Dit alles heb ik gecombineerd met mijn derde job, nl mama van 2 prachtige dochters. Het voordeel is dat zij de evolutie mee volgen van digitale verkoop en zo inspireren zij mij om steeds de laatste ontwikkelingen op de voet mee te volgen. 

Uiteraard sta ik er niet alleen voor om jullie van dienst te zijn en helpt mijn dochter Chelyn mee om jullie zo goed mogelijk verder te helpen.

Altijd even enthousiast staan wij klaar om iedereen verder te helpen en zullen we steeds een passend en eerlijk advies geven.

Over ons

Phildar by elliZe is veel meer dan alleen een wolwinkel - naast een zeer uitgebreid assortiment aan wol en brei accessoires van de merken PHILDAR en KATIA bieden wij ook comfortabele en betaalbare kleding aan van o.a. de merken YEST, TOP SECRET, CLAIRE DE LUNE, NED, TERRA di SIENNA, ELVIRA, C'EST BEAU LA VIE  enz., de meeste merken zijn te verkrijgen in maten 36 tem 48. Sinds begin 2022 hebben we ook 3 vaste merken met maatje 34. Om jullie outfits compleet te maken, vind je ook de bijpassende accessoires terug zoals juwelen, sjaals en riemen. Alles onder het moto iedereen mag schitteren en daar helpen wij u als team heel graag mee verder!

Populaire producten​

Onze winkel
Phildar is een Brei/Kledingszaak in de Lindenlaan 36 te 2340 Beerse. Breng je binnenkort een bezoekje aan onze winkel?

OP AFSPRAAK kan je uiteraard ook langs komen van dinsdag tem vrijdag tussen 17u en 18u.

Graag vooraf even een seintje op 014 / 61 93 07.

openingsuren

Maandag GESLOTEN
Dinsdag 09:30 - 12:00, 13:30 - 17:00
Woensdag 09:30 - 12:00, 13:30 - 17:00 
Donderdag 09:30 - 12:00, 13:30 - 17:00 
Vrijdag 09:30 - 12:00, 13:30 - 17:00
Zaterdag 09:30 - 12:00, 13:00 - 17:00
Zondag & FEESTDAGEN

GESLOTEN

 

Indien een artikel op de webshop niet meer voorradig is waarvoor u interesse heeft, kan u ons steeds contacteren via email (info@phildarbyellize.be) of bellen op het nummer

014 / 61 93 07 en kijken wij graag de stock bij de leverancier voor u na. De levertijd is dan ongeveer 5 werkdagen. Vindt u iets niet terug op de webshop dat u toch graag zou bestellen, kan u ons op dezelfde manier contacteren en checken wij met plezier of we hierbij kunnen helpen.

Newsletter

Wij gebruiken cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Meer info vind je in onze algemene voorwaarden.